Een nieuwe generatie vacuümverdampers

Stimulering van de evolutie

De modern samenleving  wordt met een toekomst geconfronteerd, gekarakteriseerd door dilemma’s  met betrekking tot vele aspecten van het leven, gemeenschappelijk, voor zowel de gewonde man als de maatschappij. Water tekorten en steeds stringenter wordende afvoer grenzen, stijgende grondstoffen kosten en CO2 uitstoot zijn allen ongelukkige tendensen van opmerkelijke zorg. IN antwoord op dit scenario, heeft vacuümverdamper, ondersteund door vijfendertig jaar, gekozen voor de weg van de innovatie.

De nieuwe vacuümverdamper  RV F, is geëvolueerd uit de MVR range, die zelf het toppunt is van technologische perfectie binnen elke industrie tak, die water gebruikt in haar proces. Ontworpen  voor de opmerkelijke reductie van afvalwater volumen en haar afvoer kosten en teneinde te voldoen aan de stringente afvoergrenzen, opgelegd  door de talloze milieu reguleringen, is vacuümverdamper nu doorgegroeid naar haar volgende niveau  van excellentie: de RV F is het antwoord op toekomstige uitdagingen, waarmee de mensheid geconfronteerd wordt.

 

    

De technische toegepaste oplossingen, ondersteund door experimentele analyses, maken een verdere verbetering in uitvoering en besparing mogelijk.

 • De innovatieve vernevelaar biedt excellente distillaat niveaus.
 • De nieuwe compressor is geherpositioneerd en biedt en verbeterde overdracht; een roestvast stalen versie is tevens leverbaar.
 • Een zelfs meer efficiënte thermische uitwisseling, verkrijgtuit zowel het concentraat, als uit het distillaat.

Veel aandacht  voor de eisen van de cliënt, gerijpt door de “know-how”, voortgekomen uit de duizenden, wereldwijd geleverde installaties, garandeert een gefocuste benadering met betrekking tot de dagelijkse behoeften van de cliënt.

 • Verbeterde toegang tot alle  belangrijke componenten
 • Gebruikers manual beschikbaar in tabletformaat voor een meer intuïtieve en eenvoudiger toegang tot informatie.
 • Een nieuwe automatische warmtewisselaar chemische reinigingsunit, staat toe dat deze activiteit gedurende de nacht, in het weekend, of elk ander moment uitgevoerd wordt, met een minimum aan mankracht.
 • Verbeterde bewaking en afstandsbediening.
 • Gereduceerde plaatsruimte en de mogelijkheid van buiten plaatsing van de installatie.

De ontwikkeling van vacuümverdamper was gefocust op de verdere milieu gewaarwording, waarbij het innovatie proces naar een zelfs groter respect voor de omgeving gedreven wordt.

 • Verdere reductie van verbruik en CO2 emissies.
 • Een nieuwe geluidsarme behuizing, biedt aanzienlijke geluidsreductie.
 • Compleet draineerbare door de specifieke afvoer mouwen, voorkomen het risico van lekkages, die in potentie schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

RVF presenteert een nieuwe vacuümverdamper uitdaging, die de gebruiker een zelfs meer gefocuste oplossing biedt met reële  toegevoegde waarden op elk gebied.

 

Type Distillaat productie
F 15 15,000 l – 4,000 US gal/24u
F 40 40,000 l – 10,600 US gal/24u
F 60 60,000 l – 16,000 US gal/24u
F 120 120,000 l – 31,700 US gal/24u

Showcase

Showcase
Hergebruik van water en product herstel. Verdampingstechnologie is de meest efficiënte, flexibele en kosteneffectieve oplossing voor afvalwaterzuivering in de biomedische sector.

main_IMG_5268

Showcase
Hergebruik van water en product herstel. Verdampingstechnologie is de meest efficiënte, flexibele en kosteneffectieve oplossing voor afvalwaterzuivering in de biomedische sector.

main_IMG_5268