Schraper systeem vacuümverdamper

  • vanaf 3 tot 12 ton/dag destillaat
  • Drastische vermindering van volume en afvalkosten
  • Kunnen gebruik maken van de overtollige energie van warmtekrachtcentrales
  • Materie terugwinning

Ontworpen om afvalwater te behandelen met een zeer hoog vaste stof percentage. De RW serie wordt vaak ingezet om  concentraten verder op te concentreren.

RW_slider_1
RW_slider_2
RW_slider_3
RW_slider_4
RW_slider_5
RW_slider_6

 

De RW Serie vacuümverdampers zijn  voorzien van dubbele bodem die gelijktijdig dienst doet als warmte wisselaar. De boiler is voorzien van een roterende schraper waardoor het medium zich niet hecht in beweging blijft en extreem hoog op geconcentreerd kan worden. De vacuümverdamper produceert een recyclebaar destillaat vrij, van zouten en een concentraat wat  minder dan 10% water bevat. De RW Vacuümverdampers zijn continue systemen en werken per badge.

Het concentraat wordt afgelaten door een membraan pomp of door de deur te openen waardoor de schroef het concentraat naar buiten kan afvoeren. Door inzet van een extra warmte wisselaar kan ook stoom als warmte energie bron gebruikt worden.

Type Distillaat productie
RW 3000 3,000 l –24u
RW 6000 6,000 l –/24u
RW 12000 12,000 l –/24u

Showcase

PERCOLATIEWATERBEHANDELING VAN STORTPLAATSEN

Deze manier zorgt voor een vermindering van 98% van het totaal te worden afgevoerde volume, met als gevolg dramatische verlaging van de relevante kosten die volledig voldoen aan de plaatselijke milieuwetgeving.

main_IMG_5268