Mechanische vacuüm recompressie

Wanneer grote volumen en hoge temperaturen samen komen.nLage operationele kosten door minimale energie consumptie, de investering kan vaak in maanden terug verdient worden.nDe Vacuumverdampers zijn inzetbaar voor grote volume afvalwaterstromen. Ze produceren meer dan 120.000 liter destillaat per dag.nDe Vacuumverdampers zijn beschikbaar in twee reeksen met behulp van verschillende warmte overdracht technologieën:nnTC Series nVacuümverdamper met geforceerde circulatienGrote capaciteit tegen lage energie consumptiennF SERIE NIEUWE GENERATIE vacuümverdampersnEvolutie in prestaties en vermindering van het energieverbruik. Nog meer eco-vriendelijknnMVR SERIE “FALLING FILM” VACUUMVERDAMPERSnEen systeem met een zeer lage specifieke energieverbruik van enige 0.11 kWh / liternnVacuum 7- 9 kPanEnergie (compressor, circulatie pompen) 80 – 90 °CnGeschikt voor de behandeling van RO concentraatnn

TC Series

Vacuümverdamper met geforceerde circulatie
De TC serie is een vacuümverdamper met krachtige circulatie door de externe warmte wisselaar. Waardoor het medium zich niet hecht, in beweging blijft en op geconcentreerd kan worden. De TC serie vacuümverdamper is geschikt om grotere hoeveelheden afvalwater te behandelen met een zeer lage onderhoudsfrequentie. De TC serie werkt op basis van mechanische damp re-compressie. Lees verder »

 

RV F Series

Nieuwe generatie vacuümverdampers
De nieuwe RV F afgeleid van het MVR model, een product met een excellente technologie die van toepassing kan zijn in iedere industriële sector met water in hun proces. Lees verder »

 

MVR Series

“Fallingfilm” vacuümverdamper
De MVR falling film Vacuümverdamper werkt op basis van mechanische damp re-compressie. Lees verder »

 

MVR serie