Warmte pomp Vacuumverdamper

De Warmte pomp Vacuumverdampers onderscheidt zich van andere vacuumverdampers vanmwege de flexibiliteit, laag energieverbruik en betrouwbaarheid. De Vacuumverdampers kunnen problematisch schuimende afvalwaterstromen behandelen, waarmee een totale scheiding van metalen en oppervlakte actieve stoffen haalbaar is, geven hoge opbrengst en kwaliteit van distillaat, met een aanzienlijke vermindering van het COD. De warmtepomp Vacuumverdampers zijn beschikbaar in twee reeksen met behulp van verschillende warmte overdracht technologieën:

E Serie

Warmtepomp Vacuumverdamper met geforceerde circulatie en externe warmte wisselaar
De E serie is een warmtepomp vacuümverdamper met een krachtige circulatie door de warmte wisselaar waardoor het medium zich niet hecht, in beweging blijft en op geconcentreerd kan worden. Ontworpen om de hoogst mogelijke destillaat opbrengst te creëren tegen de laagst mogelijke operationele kosten. Lees verder »

 

E serie
R Serie

Warmtepomp Vacuumverdamper met schraper systeem
Warmtepomp vacuümverdamper voorzien van dubbele bodem die gelijktijdig dienst doet als warmte wisselaar. De boiler is voorzien van een roterende schraper waardoor het medium zich niet hecht in beweging blijft en extreem hoog op geconcentreerd kan worden. Lees verder »

 

R serie