Activiteiten

De vacuümverdamper after sales service biedt de mogelijkheid om te profiteren van de oplossingen die onze klanten met succes geïnvesteerd hebben in de loop van tijd. De tevredenheid van onze klant is ons belangrijkste doel en is de vrucht van de samenwerking met de beste onderzoekscentra, een voortdurende geüpdatete training voor onze technici en een wijdverspreide aanwezigheid in het veld met een capillair netwerk van servicecentra.

Verhuurunits

Vacuümverdamper heeft een programma dat oplossingen en diensten levert voor noodgevallen, geplande aanwervingen en lange termijn contracten. Het vormt een vloot van mobiele waterzuivering eenheden, die kunnen worden ingezet als alleenstaande units of gecombineerd tot complete systemen die vormen tot: trailers, containers en glijders systemen. Dankzij onze volledige service, kunnen tijdelijke huurcontracten evolueren tot lange termijn contracten – tot meerdere jaren.

Service packs

De vacuümverdamper Service Pakketten bieden programma’s op maat van uw waterzuiveringsbehoeften. Kies de beste after-sales ondersteuning voor uw vacuümverdamper.
Volledige service: De kans om een volledig en compleet pakket, inclusief alle after sales activiteiten te kiezen.
Aangepaste volledige service: De mogelijkheid om een after sales pakket te kiezen met wensen die elke eis van de klant voldoen.